Mey Hofmann PDF Imprimir Trametre a un amic
 

 

 

Mey Hofmann té una formació àmplia, variada i completíssima. Va estudiar ciències econòmiques, arquitectura d'interiors, gemmologia i disseny de joies. Tots els seus coneixements han acabat convergint en l'activitat professional que li ha atorgat més fama, la gastronomia.

 

Va descobrir la seva passió per la cuina quan era nena i la va compaginar amb els seus estudis. Desprès de l'aprenentatge a les millors escoles i cuines de tot Europa, va sentir la necessitat de compartir l'experiència i les vivències adquirides. D'aquí va sorgir la reconeguda escola i, més endavant, el restaurant del carrer Argenteria, avui ubicat a la zona alta de Barcelona. Un imprescindible per a totes aquelles persones que consideren que la cuina  és un art en el qual el producte és el punt de partida de tot. Un producte de primera qualitat amb arrels i amb una certa creativitat que ha anat evolucionant amb el temps, amb la tecnologia i sense estridències.

 

Guardonada amb una estrella Michelin el 2004, amb els anys d'esperiència ha guanyat el reconeixement el món culinari internacional. Tal com afirma Ferran Adrià al pròleg del llibre de Hofmann dedicat al món dolç: "A l'entorn de l'alta gastronomia espanyola, el nom de Mey Hofmann només pot inspirar respecte i admiració. En efecte, la Mey és molt més que una cuinera i l'escola que du el seu nom és molt més que una escola. La Mey és una de les grans protagonistes del gran impuls que ha experimentat la nostra cuina en els darrers anys i tot es deu a la seva gran personalitat, a la seva extraordinària capacitat de treball i al seu gran amor per tot allò que fa".

 

El seu projecte més recent és un nou espai on els somnis es fan realitat. La seva pastisseria. Situada al carrer Flassaders 44, a l'emblematic barri de la Ribera. Aquí els més llaminers podran trobar un repertori on no hi falten els pastissos individuals i per compartir, els pastissos de conte fets a mida per ocasions que seran úniques, bombons, xocolates, melmelades, galetes, brioixeria, ... Tota una proposta irresistible per als cinc sentits.

 

Síguenos